Wat we bieden

Wat we bieden

En verdienen

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Jeugdzorg. Dit betekent onder andere dat je in mei een vakantietoeslag van 8%, in december een eindejaarsuitkering van 8,3% (= 13e maand) en maandelijks € 20,- bruto tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering krijgt.
De salarisschaal staat altijd vermeld in de vacaturetekst. Enver kent ook een reiskostenregeling.

Daarnaast verdien je ook vrije tijd. Een fulltimer (36 uur per week) heeft 200 verlofuren op jaarbasis.

En verbinden

Je krijgt in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst, meestal voor een jaar. Dit staat vermeld in de vacaturetekst. Verlenging is afhankelijk van je functioneren en van de toegekende subsidie. Bij Enver zijn er veel mogelijkheden om intern door te stromen naar een andere functie of een andere plaats.

En vertrouwen

Onze cliĆ«nten en collega’s vertrouwen erop dat de medewerkers van Enver van onbesproken gedrag zijn. Daarom lever je voordat je in dienst komt een originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in. Ook vragen wij periodiek je VOG aan als je bij ons in dienst bent. Onze gezinshuisouders en uitwijkopvoeders overleggen daarnaast een Verklaring van Geen Bezwaar (VGB). Wij vergoeden de kosten van de aanvraag. 

En versterken

Om jou als professional te versterken en verder te ontwikkelen bieden wij functiegerichte trainingen en heb je onbeperkt toegang tot de e-learning van GoodHabitz. Collega’s die met kinderen, jongeren en gezinnen werken bieden we SKJ geaccrediteerde trainingen aan, zodat je je SKJ-registratie kunt bijhouden. Enver is CEDEO of CRKBO erkend.

En verder

Wij melden je aan bij pensioenfonds Zorg & Welzijn. Je kunt gebruik maken van een fietsenplan en korting op je ziektekostenverzekering. Bij een ambulante functie krijg je een mobiel en een laptop of tablet van Enver.

Over Enver

Enver biedt passende jeugd- en opvoedhulp daar waar het nodig is: thuis, op school of in de wijk. Daarbij gaan we uit van de eigen kracht en verantwoordelijkheden van gezinnen, jongeren en hun sociale netwerk. Dit doen we met 1700 geweldige collega's die zich iedere dag voor 100% inzetten. Samen werken we eraan dat kinderen, jongeren en hun ouders of opvoeders weer sterker verder kunnen.

Meer over Enver
Contactgegevens

Enver
Lichtenauerlaan 222-228
3062 ME Rotterdam

085 486 70 70
sollicitatie@enver.nl