Stages

Stages

Stageplaatsen

Op verschillende plekken binnen Enver hebben we stageplaatsen. Er zijn veel mogelijkheden. Denk hierbij aan een stage HBO Social Work als ambulant hulpverlener, gezinscoach of maatschappelijk werker bij een wijkteam, pleegzorg of op een school of als pedagogisch medewerker op een crisisopvang of leefgroep. We bieden ook enkele stageplaatsen voor WO Orthopedagogiek of Gedragswetenschappen of op de administratie. De stageplaatsen die we beschikbaar hebben, staan gepubliceerd op onze website.

Functies

De invulling van je stage hangt af van de functie waarin je stage loopt, de plek waar je dit doet en de omschrijving van je stageopdracht.

Stagebegeleiding

Tijdens je stage heb je één vast aanspreekpunt: je stagebegeleider. Hij of zij bewaakt en evalueert samen met jou je leerproces en houdt contact met je stagedocent op school. Ook bieden wij je reflectiebijeenkomsten met een werkbegeleider.

Vergoeding

Naast een leuke werksfeer en goede begeleiding ontvang je een stagevergoeding zoals dat is vastgelegd in de cao jeugdzorg.

Wat verwachten we van jou?

Het werken in de jeugdzorg is een hele uitdaging. We gaan er vanuit dat jij je competenties bij aanvang van je stage kunt benoemen. Ambitie, zelfreflectie en integriteit vinden we belangrijk. Je bent flexibel en toont initiatief. Daarnaast verwachten we een grote van mate van zelfstandigheid en kun je goed samenwerken.

Stageperiode

Een mbo en hbo stage duurt tenminste zes maanden en is bij voorkeur 32 uur per week, maar minimaal 24 uur per week. De duur van een wo stage gaat in overleg.

Ben je enthousiast geworden?

Kijk dan snel bij vacatures of jouw droomstage erbij staat en solliciteer meteen. Tip: je kunt in het filter aangeven dat je alleen de stages wilt zien.

Over Enver

Enver biedt passende jeugd- en opvoedhulp daar waar het nodig is: thuis, op school of in de wijk. Daarbij gaan we uit van de eigen kracht en verantwoordelijkheden van gezinnen, jongeren en hun sociale netwerk. Dit doen we met 1700 geweldige collega's die zich iedere dag voor 100% inzetten. Samen werken we eraan dat kinderen, jongeren en hun ouders of opvoeders weer sterker verder kunnen.

Meer over Enver
Contactgegevens

Enver
Lichtenauerlaan 222-228
3062 ME Rotterdam

085 486 70 70
sollicitatie@enver.nl